Κασελάκης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε την Κύμη»

Κασελάκης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε την Κύμη»

Ο φόργουορντ του Προμηθέα, τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει την Κύμη.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Βίρτους Μπολόνια, ο Προμηθέας Πάτρας δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδο του, αυτή τη φορά απέναντι στη Κύμη για την Basket League.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε για τον τραυματισμό του, το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια, τον αγώνα με την Κύμη, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Το blog του Λεωνίδα Κασελάκη

Καταρχήν, είναι πολύ δυσάρεστο για εμένα το ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μετά το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια για το Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα θα χάσω και τον αγώνα με την Κύμη για το πρωτάθλημα. Οι τραυματισμοί φανερώνουν σε όλους ότι η ζωή ενός αθλητή δεν είναι τόσο εύκολη, όσο πιθανόν να φαντάζεται κάποιος. Από την πλευρά μου θα κάνω προσπάθεια για να καλύψω γρήγορα το χαμένο έδαφος, προκειμένου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν πίσω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου.

Στον αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια παλέψαμε, όμως θεωρώ ότι δεν πήραμε το ροζ φ.α. για κάποιες λεπτομέρειες. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση με την Κύμη προκειμένου να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο αγώνων πριν από τη διακοπή, με νίκη στο γήπεδό μας. Το θετικό αποτέλεσμα θα μας εδραιώσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε την Κύμη. Είναι μια ομάδα ικανή για ζημιές, μαχητική, η οποία ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει κάνει και αλλαγές ξένων παικτών, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

Εμείς, πάντως, κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ της αναμέτρησης και με την βοήθεια του κόσμου μας, που ήταν συγκλονιστικός και στον αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια, να τα δώσουμε όλα για την 5η φετινή μας νίκη.

Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης ομάδας μας. Τον θέλουμε δίπλα μας και στον αγώνα με την Κύμη. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν φέτος. Εμείς, μαζί με την βοήθεια των φίλων μας από την κερκίδα, θα είμαστε εκείνοι που θα τα κάνουμε να φαίνονται εύκολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ