Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο Μαργαρίτης

Ενάμιση μήνα εκτός δράσης ο Μαργαρίτης

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τις υπόλοιπες 4 έως 6 εβδομάδες θα μείνει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.

Τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μαργαρίτη θα στερηθεί για τον επόμενο ενάμιση μήνα ο ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγκώνα στο παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου για την 6η αγωνιστική της Basket League, που είχε ως αποτέλεσμα να του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας, λόγω ρήξης συνδέσμου στο δεξί του χέρι, μετά την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα και σε συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας Ιωσήφ Γαβριηλίδη, αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητική αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Το διάστημα της απουσίας του Μαργαρίτη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται από 4-6 εβδομάδες, με την κατάστασή του ωστόσο να πρέπει να επανεκτιμηθεί στην πορεία της αποθεραπείας του»

Αν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του ο Μαργαρίτης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα μέσα Ιανουαρίου του νέου έτους, χάνοντας έτσι πολλά και σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ