Ζιάγκος: «Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο»

Το ματς του Ρεθύμνου με τον Χολαργό σχολίασε ο Βαγγέλης Ζιάγκος τονίζοντας ότι η ομάδα που θα θέλει περισσότερο τη νίκη θα κερδίσει.

Ζιάγκος: «Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο» | to10.gr

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον Χολαργό για την 7η αγωνιστική της Basket League και ο προπονητής της κρητικής ομάδας,Βαγγέλης Ζιάγκος,τόνισε ότι αυτός που θέλει περισσότερο την νίκη, θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά, ο νέος τεχνικός του Ρεθύμνου υποστήριξε: «Αυτές τις ημέρες επικεντρωθήκαμε στον ψυχολογικό τομέα και στο κομμάτι της αμυντικής συμπεριφοράς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Αυτό που περιμένουμε από τα παιδιά είναι το αυτονόητο. Να δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι έχουν απόλυτη συναίσθηση και της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από μας και της κρισιμότητας της κατάστασης και του αγώνα.

Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που επιδιώκει καταστάσεις γρήγορου παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο, με ενέργεια στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ επιθετικά στηρίζεται σε παιχνίδι απομονώσεων που βασίζεται στο ατομικό ταλέντο των παικτών της».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Ο κόσμος είναι ένας παράγοντας που πάντα συνεκτιμάται και συνυπολογίζεται στην εξίσωση. Πάντα παίζει τον ρόλο του σε μία ομάδα σαν το Ρέθυμνο Cretan Kings που εκφράζει μία ολόκληρη κοινωνία. Για αυτόν τον λόγο τον περιμένουμε να δώσει βροντερό «παρών» για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην επιτυχία».

Πέρα από τον Έλληνα τεχνικό, για λογαριασμό του Ρεθύμνου, μίλησε και ο Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να εξαντλήσουμε την ενέργεια μας, να παίξουμε ως ομάδα με αυτοπεποίθηση. Αν τηρήσουμε τα παραπάνω θεωρώ πως θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ο νέος προπονητής μας ζητάει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Από τη μεριά μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τους συμπαίκτες και την ομάδα μου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία νίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο