Γκρίφιν: «Να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας»

Γκρίφιν: «Να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου και τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για να πάρουν τη νίκη.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και τόνισε πως η ΑΕΚ μόνο ενωμένη θα αντεπεξέλθει στη συνέχεια της σεζόν. Επίσης ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για την πορεία της Ένωσης στο Basketball Champions League τονίζοντας πως είναι στο χέρι της να πάριε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκρίφιν στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στο Βέλγιο με αντίπαλο την Αντβέρπ για το Basketball Champions league, η οποία μας φέρνει όλο και πιο στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι έξι νίκες στον πρώτο γύρο μας έχουν φέρει σε θέση ισχύος στον όμιλο και είναι πλέον στο δικό μας χέρι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο Πρωτάθλημα, όπου και εκεί έχουμε επιστρέψει στις νίκες, μετά τις συνεχόμενες με Χολαργό και Κύμη. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ήφαιστο Λήμνου. Μια επικίνδυνη ομάδα. Ο αντίπαλος μας έρχεται στην έδρα μας χωρίς άγχος και με μια σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγουμένη αγωνιστική.

Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και να μην αμφισβητήσουμε σε καμία περίπτωση τη δυναμική του αντιπάλου μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, ενωμένοι θα αντεπεξέλθουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα μια νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ