Αγγέλου : «Ο ΠΑΟΚ έχει βρει χημεία και μπασκετικό προσανατολισμό»

Αγγέλου : «Ο ΠΑΟΚ έχει βρει χημεία και μπασκετικό προσανατολισμό»

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (25/11, 17:30), ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βρει χημεία και μπασκετικό προσανατολισμό, τόσο σε τακτικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/11, 17:30) ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Basket League. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κίτρινων τις ιδιαιτερότητες τέτοιου είδους αγώνων, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βρει χημεία και προσανατολισμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρα από τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια, αποτελούν ένα γεγονός για την πόλη. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τελευταία έχει βρει χημεία, τακτικό αλλά και ατομικό μπασκετικό προσανατολισμό και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει.

Θα προσπαθήσουμε όλα αυτά τα πράγματα να τα διαχειριστούμε και στα επιθετικά προβλήματα που θα μας προκαλέσει τυχόν ο ΠΑΟΚ και στα αμυντικά. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ