Χρηστίδης: «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

Χρηστίδης: «Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ»

Στην ψυχολογία που πρέπει να διαθέτει ο Άρης για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι (25/11, 5.30 μ.μ.) στάθηκε ο Έλληνας σέντερ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Τη νίκη για λόγους βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς θέλει ο Άρης στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (25/11, 5.30 μ.μ.) στην Πυλαία και ο Βασίλης Χρηστίδης κατέθεσε τη ματιά του για το ματς στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Έλληνας σέντερ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Προερχόμαστε απο μια γεμάτη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας δώσαμε τον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι. Αυτό σημαίνει ότι επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα του. Όλοι μας ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και τις προηγούμενες μέρες εξηγήσαμε και στους ξένους που δεν γνωρίζουν, τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τενερίφη και έχουν καλή ψυχολογία, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει να παίξει κάθε παίκτης και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ