Γιατράς: «Εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς ενέργειας και τακτικής»

Γιατράς: «Εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς ενέργειας και τακτικής»

Στην διάθεση, την ενέργεια και την τακτική στάθηκε ο Μάκης Γιατράς μετά την επιβλητική παρουσία των παικτών του Προμηθέα επί της Κύμης.

Ο Προμηθέας ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Κύμη, επικρατώντας της ομάδας της Χαλκίδας με το εντυπωσιακό 94-61. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μάκης Γιατράς στάθηκε στην ενέργεια και τη διάθεση που είχε η ομάδα του, απονείμωντας εύσημα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε ένα. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά στο α΄ 10λεπτο, ενώ κάποια παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι βρίσκονται δικαίως στην ομάδα. Ειδικά, ο Παρκς, ο Γερομιχαλός και ο Σανδραμάνης, που είτε δεν έπαιξαν πολύ είτε δεν έπαιξαν καθόλου κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πει εξ αρχής ότι ήταν ένας πονηρός αγώνας, καθώς η Κύμη είναι καλή ομάδα. Θα εξαρτιόταν από εμάς λοιπόν το παιχνίδι και από το αν εμφανιζόμασταν κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσουμε τον Τσαϊρέλη, ενώ έπαιξε και ο Λαναράς από την Εφηβική ομάδα. Ο Προμηθέας έχει πολλά νέα παιδιά στις τάξεις του και τους δίνει ευκαιρίες. Στο α΄ 10λεπτο ειδικά, παίξαμε το μπάσκετ που μας αρέσει. Τώρα θα ξεκουράσουμε το μυαλό και το σώμα μας. Είμαστε κοντά στο 1/3 της σεζόν. Πέρσι την περίοδο της διακοπής είχαμε τραυματισμούς που μας έφεραν λίγο πίσω και γι΄ αυτό θέλει προσοχή και δουλειά.

Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Νοέμβριο, με 11-5 σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Λόγω των πολλών ταξιδιών δεν κάνουμε πολλή προπόνηση, αλλά περισσότερο κουβέντα, σουτ και βίντεο. Γι΄ αυτόν τον λόγο ευχαριστώ και δημόσια τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Είμαστε ομάδα με ταυτότητα και αυτό μας χαροποιεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ