Μπάνκι: «Δεν υπάρχουν καλύτερες μεταγραφές από Ξανθόπουλο και Μέις»

Μπάνκι: «Δεν υπάρχουν καλύτερες μεταγραφές από Ξανθόπουλο και Μέις»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ήφαιστου Λήμνου και τόνισε πως δεν υπάρχουν καλύτερες μεταγραφές από τις επιστροφές του Ξανθόπουλου και του Ρατάν Μέις.

Ο Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηφαίστου Λήμνου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ξανθόπουλου και του Μέις, διαψεύδοντας ουσιαστικά τς φήμες για μεταγραφή. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως η επιστροφή στη δράση των δύο γκαρντ είναι καλύτερη από κάποια προσθήκη, ενώ ευχήθηκε να υπολογίζει σύντομα και τον Βασίλη Καββαδά.

«Η διακοπή θα μας φέρει πίσω τον Ξανθόπουλο και τον Μέις. Δεν υπάρχει καλύτερη αγορά από αυτό. Θα έχουμε άλλους δύο γκαρντ. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα και ο Καββαδάς για να βοηθήσει. Η ομάδα έκανε αυτό το δίμηνο κάτι εκπληκτικό, για να καλύψει τις απουσίες. Σε κάθε ματς αλλάζαμε το σύστημα και την τακτική μας λόγω των τραυματισμών. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να βελτιωθούμε. Μας περιμένει ένας δύσκολος Δεκέμβριος», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ