Μποχωρίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Μποχωρίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Ο πλέι μέικερ του Άρη στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του να κάνει την ανατροπή στην Πυλαία

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην ανατροπή του Αρη όταν βρέθηκε να χάνει με 17 πόντους διαφορά, ενώ μίλησε και για τη δική του απόδοση.

Ο Έλληνας γκαρντ υπογράμμισε αρχικά: «Χάσαμε μία ευκαιρία, γυρίσαμε ένα παιχνίδι που χάναμε με 17 πόντους. Σε εκείνο το σημείο κάναμε ορισμένα λάθη, κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και επιτρέψαμε τον ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη» ενώ πρόσθεσε:

«Από την αρχή κάναμε λάθη, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του, να πάρει αυτοπεποίθηση μέσα από τα τρίποντα όπου ήταν αρκετά εύστοχος στα πρώτα λεπτά αλλά και γενικά σε όλο το παιχνίδι.

Εμείς το αφήσαμε αυτό, μέσα από την άμυνα μας, όπως και τα επιθετικά ριμπάουντ όπου τους δίναμε δεύτερες ευκαιρίες σε επιθέσεις. Μέσα από αυτά κατάφεραν να βρουν ψυχολογία και ήταν πιο εύκολο να σκοράρουν».

Για το αν η διακοπή βοηθήσει τον Άρη είπε: «Η διακοπή είναι καλή, μόνο αν την εκμεταλλευτούμε εμείς σωστά, να δουλέψουμε όπως πρέπει για να βελτιωθούμε. Μέσα από αυτή την εικόνα που παρουσιάζουμε, αδικούμε τους εαυτούς μας και απέναντι στον προπονητή και απέναντι στον κόσμο μας».

Για την δική του απόδοση: «Δεν έχει να κάνει με την δική μου εμφάνιση, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ. Συνεχίζω κι εγώ και όλη η ομάδα την δουλειά για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του είπε: «Όπως είπε και ο κόουτς είναι ένας ύπουλος τραυματισμός. Αλλά νιώθω καλά, το είπα και στον προπονητή και γι’ αυτό με εμπιστεύτηκε να παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ