Άρης: Η καλύτερη εμφάνιση του Νταλό

Άρης: Η καλύτερη εμφάνιση του Νταλό

Τα ρεκόρ των κίτρινων στην Πυλαία κατέγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ.

Την καλύτερή του απόδοση στο ελληνικό πρωτάθλημα με εννιά ασίστ σημείωσε ο Μπορίς Νταλό στο ματς του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΕΣΑΚΕ, μαζί με τα υπόλοιπα ρεκόρ και ενδιαφέροντα στατιστικά των κίτρινων από το παιχνίδι της Πυλαίας.

Αναλυτικά, τα όσα κατέγραψε ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Μπορίς Νταλό ήταν ο καλύτερος του Άρη στην Πυλαία. Ο Γάλλος σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα μοιράζοντας εννιά ασίστ, δύο περισσότερες από το προηγούμενο καθώς είχε επτά με τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Νταλό τελείωσε το ντέρμπι έχοντας 25 βαθμούς στο ranking ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του στο φετινό Πρωτάθλημα ήταν εκείνη των 13 κόντρα στον Πανιώνιο. Στατιστικά ο γκαρντ του Άρη έκανε την καλύτερη από τις 29 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League αφού είχε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, στο περσινό ματς του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

*Σε διπλό επίτευγμα έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Με τους 12 πόντους του ξεπέρασε τους 800 στην Basket League ενώ έχοντας 3/5 τρίποντα, έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει πλέον 100/294 (34,01%).

*Παρότι δεν έμεινε στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 13 λεπτά, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πρόλαβε να μοιράσει τέσσερις ασίστ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία. Τέσσερις είχε και ως παίκτης του Απόλλωνα Πατρών στο προπέρσινο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη 18η αγωνιστική.

*Έχοντας 2/4 δίποντα ο Λάκι Τζόουνς ξεπέρασε τα 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 101/224 δίποντα (45,08%).

*Ο Ραμόν Χάρις που είχε σημαντική συμβολή στην εικόνα του 2ου ημιχρόνου για τον Άρη, με τους 14 πόντους του ξεπέρασε τους 300 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες εκτέλεσαν με υψηλά ποσοστά, αμφότερες έμειναν κάτω από τα 30 ριμπάουντ. Έχοντας 24 μάλιστα ο Άρης σημείωσε αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν τα 26 που είχε χθες το Περιστέρι Βίκος Cola κόντρα στο Λαύριο Aegean».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ