Ο Σάκοτα 7ος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ

Ο Σάκοτα 7ος μπλοκέρ στην ιστορία της ΑΕΚ

Στο ματς με τον Ηφαιστο έκανε την 37η τάπα στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Σάκοτα. Με αυτήν ξεπέρασε τον Μίρκο Μιλίσεβιτς που είχε 36 κοψίματα την περίοδο 1994-95.

Δεν είναι η κατηγορία στην οποία ξεχωρίζει ωστόσο ο Ντούσαν Σάκοτα δεν είναι ένας αντίπαλος τον οποίο μπορεί κανείς να αγνοήσει στην άμυνα. Ο αρχηγός της “Ένωσης” είχε μία τάπα στο ματς της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο και με αυτήν “σκαρφάλωσε” στην 7η θέση της αντίστοιχης λίστας της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ήταν η 37η τάπα στην καριέρα του Σάκοτα με τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία διανύει πια την 5η σεζόν του. Με αυτήν ξεπέρασε τον Μίρκο Μιλίσεβιτς που είχε 36 κοψίματα την περίοδο 1994-95.

*Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έφτασε σε διπλό, ατομικό επίτευγμα μέσα από το σημερινό παιχνίδι. Ευστοχώντας μία φορά από τα 6,75, έφτασε τα 72 εύστοχα τρίποντα με τη φανέλα της ΑΕΚ και προσπερνώντας τον Τορίν Γκριν, έγινε ο 11ος της σχετικής λίστας της “Ένωσης” στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ακόμη ο διεθνής γκαρντ με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που είχε σήμερα, έφτασε τα 300 στην καριέρα του στην κατηγορία.

*Ο Ήφαιστος είχε μόνο πέντε επιθετικά ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας τη χειρότερη επίδοση της φετινής Betshop Basket League. Πέντε είχαν ακόμη ο Άρη στη 2η, το Περιστέρι Βίκος Cola και ο Ήφαιστος στην 3η αλλά και το Λαύριο Aegean Cargo στην 4η αγωνιστική.

*«200άρηδες» έγιναν τόσο ο Τάιρον Μπρέιζελτον όσο και ο Σον Έβανς. Ο πρώτος με τους 13 πόντους του στο ΟΑΚΑ έφτασε τους 200 ενώ ο δεύτερος με τα εννιά ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 200.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ