ΑΕΚ: Τριήμερο ρεπό και φιλικό πριν τον Άρη

ΑΕΚ: Τριήμερο ρεπό και φιλικό πριν τον Άρη

Στην ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Άρη στις 8/12 στο Nick Galis Hall, δόθηκε σε όλους τριήμερο ρεπό, με την ομάδα να επιστρέφει την Πέμπτη στις προπονήσεις.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν για ένα τριήμερο έχουν οι καλαθοσφαιριστές της ΑΕΚ αυτές τις ημέρες, καθώς δόθηκε σχετικό ρεπό από τον Λούκα Μπάνκι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Η Ενωση αντιμετωπίζει στις 8 Δεκεμβρίου τον Αρη στο Nick Galis Hall, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη (29/11).

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει κανονίσει για την ομάδα του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 15.30,. Με αυτόν τρόπο ο Μπάνκι θέλει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Φυσικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Γιόνας Ματσιούλις και Εξέβιερ Ράταν-Μέις, ενώ είναι πιθανό, αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί θετικά, να επιστρέψει ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ