Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αρη και ΑΕΚ ενόψει

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αρη και ΑΕΚ ενόψει

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (8/12) στο Παλέ, στρέφεται πλέον ο Άρης, ο οποίος μετά το διήμερο ρεπό αρχίζει την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο  εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ στις 8 Δεκεμβρίου, στρέφει την προσοχή του ο Άρης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Το προσεχές ΣΚ δεν έχουμε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα ελέω Εθνικής και έτσι ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, Δευτέρα και Τρίτη. Ετσι από σήμερα Τετάρτη (28/11) οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπόνησης.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει στη διάθεσή του αρκετές ημέρες ώστε να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα του. Στο ντέρμπι με τον δικέφαλο, ο Αρης έδειξε αποτελεσματικός στην επίθεση, σκοράροντας 79 πόνους, ωστόσο ηττήθηκε στο δυνατό του σημείο, που είναι η άμυνα καθώς δέχθηκε 95 πόντους.

Πάντως υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση κάποιον παικτών που παρουσίασαν βελτίωση, όπως οι Μποχωρίδης, Χάρις και Νταλό.

 

Ο μοναδικός που δεν θα βρίσκεται  σήμερα (28/11) στη διάθεση του Αγγέλου, είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ