Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Πολ: Οι επαφές και τα δεδομένα της υπόθεσης

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Πολ: Οι επαφές και τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για την περιφέρεια με τον 27χρονο Αμερικανό να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «ερυθρόλευκης» λίστας – Οι επαφές των δύο πλευρών, η στρατηγική των Πειραιωτών και τα δεδομένα της υπόθεσης.

«Συνεχώς και συνειδητά κοιτάζουμε την αγορά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση και κάποιες ανάγκες, οπότε πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για κάθε ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις που έκανε χθες ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την Μπουντούτσνοστ για την Ευρωλίγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη και εξετάζουν πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις. Ο γκαρντ έχει ξεχωρίσει ο έμπειρος προπονητής και το επιτελείο του και βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας των Πειραιωτών είναι ο Μπράντον Πολ! Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην «ερυθρόλευκη» περιφέρεια και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει μόνιμος κάτοικος Πειραιά. Τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις επαφές που έχουν με την πλευρά του παίκτη έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, αλλά και την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να πάρει παίκτη. Δεν θα πάρει γκαρντ απλά για να πάρει. Ο Μπλατ και το επιτελείο του θέλουν ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να έχει την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των συνεχόμενων και δύσκολων παιχνιδιών. Οι Ερυθρόλευκοι θα περιμένουν τον Πολ, ο οποίος όπως αναφέραμε, τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση στη σχετική λίστα.

Ο Αμερικανός έχει επιλεχθεί από τον Μπλατ, καθώς έχει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και Ευρωλίγκα, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εφές τη σεζόν 2016-2017. Εκτός από την τούρκικη ομάδα, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Γιουβεντούτ, αλλά και τη Νίζνι. Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι πάντως κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ