Νοκ-άουτ για 10 ημέρες ο Γιαννόπουλος

Νοκ-άουτ για 10 ημέρες ο Γιαννόπουλος

Εκτός για 10 μέρες θα μείνει ο Χάρης Γιαννόπουλος μετά από το τραυματισμό του στο ματς της εθνικής ομάδας απέναντι στην Γερμανία.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες θα μείνει ο Χάρης Γιαννόπουλος μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Μάλιστα, το πρόβλημα του Γιαννόπουλου δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζει ο Λούκα Μπάνκι καθώς οι Καββαδάς-Ξανθόπουλος είναι ακόμα στα… πιτς, οι Τσαλμπούρης – Σαντ-Ρος ταλαιπωρούνται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Ρόμπερσον από γαστρεντερίτδα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Με τη μαγνητική τομογραφία (της Εθνικής Ομάδας) ανά χείρας έδωσε το «παρών» στην «Ευρωκλινική Αθηνών», σήμερα (01/12) ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Ηρακλής Πατσόπουλος, εξέτασε το διεθνή γκαρντ/φόργουρντ, και επιβεβαιώθηκε, ότι ο αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη στην αναμέτρηση με Γερμανία διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου – 2ου βαθμού. Τούτο σημαίνει, ότι ο αθλητής τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για – τουλάχιστον – δέκα (10) ημέρες.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος τίθεται νοκ άουτ, καθώς υπέστη λοίμωξη ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού. Παραμένει ασθενής από λοίμωξη αναπνευστικού και τελεί υπό αντιβίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Τέλος, ο Τάιλερ Ρόμπερσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ