Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει τιμωρία του Άρη – Ποια η θέση των Κίτρινων

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει τιμωρία του Άρη – Ποια η θέση των Κίτρινων

Η Ασπρόμαυρη ΚΑΕ κλήθηκε σε απολογία, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, και ζήτησε την τιμωρία των Κιτρίνων προσκομίζοντας αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Άρης μέσω ενημέρωσής του υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κάλλεν, τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», από αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα. Ο Δικέφαλος κλήθηκε σε απολογία με αφορμή όσα έφεραν στη δημοσιότητα οι Κίτρινοι και είχε συμπεριλάβει στην έκθεσή της και η Αστυνομία μαζί με το υβριστικό σύνθημα που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προσκόμισαν βίντεο από κάμερα που ήταν στραμμένη στον πάγκο των φιλοξενούμενων καθόλη τη διάρκεια του ματς, με σκοπό να το αντιπαραβάλουν σε όσα υποστηρίζουν οι αντίπαλοί του. Ζήτησαν μάλιστα πέρα από την επιβολή χρηματικού προστίμου, και τον αποκλεισμό έδρας.

Οι Κίτρινοι από πλευράς τους, επισημαίνουν για το εν λόγω περιστατικό, πως ενημέρωσαν εγκαίρως την Αστυνομία στη διάρκεια του αγώνα θέλοντας να αποφύγουν την δημιουργία εντυπώσεων, ενώ τόνισαν πως δεν κάλεσαν εκείνοι τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε απολογία, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας.

Τέλος, υπογραμμίζουν πως δεν επεδίωξαν  τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο μέλους της αποστολής της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ