Παναθηναϊκός : Μειώθηκε η ποινή του Καλάθη

Παναθηναϊκός : Μειώθηκε η ποινή του Καλάθη

Με 30 ημέρες φυλάκιση με αναστολή τιμωρήθηκε ο 29χρονος για το τροχαίο ατύχημα το 2011.

Σε ένα μήνα φυλάκιση με τριετή αναστολή τιμωρήθηκε ο Νικ Καλάθης για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν από επτά χρόνια.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο ελληνοαμερικανός είχε πέσει με φόρα πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε φανάρι στην Λ. Κηφισίας και είχε κατηγορηθεί από τους παθόντες για εγκατάλειψη ατυχήματος.

Το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο μείωσε την ποινή του για τη συμμετοχή του στο τροχαίο σε 30 μέρες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς μετέτρεψε σε ελαφρά σωματική βλάβη την κατηγορία σε βάρος του.

Αρχικά στον 29χρονο άσο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή για σωματική βλάβη κατά συρροή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να μετατραπεί η κατηγορία σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν είχε προβλήματα μετά το τροχαίο, πράξη που παραγράφηκε και μπήκε στο αρχείο.

Ωστόσο, για την συνοδηγό του αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε ο Καλάθης ζήτησε την ενοχή του ελληνοαμερικανού, καθώς «για να μετατραπεί και εδώ σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη, θα πρέπει ο παθών να μην έχει νοσηλευθεί ή υποστεί φαρμακευτική δράση. Εδώ η κάκωση είναι στον αυχένα. Δεν αναφέρει ελαφρά κάκωση. Μπήκε κολάρο που σημαίνει ότι μπήκε πρόσθετο στοιχείο για να νοσηλευθεί. Άρα δεν ήταν όλως ελαφρά», όπως ανέφερε το κατηγορητήριο.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και καταδίκασε τον παίκτη σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή. Στην έφεση του διεθνούς άσου λήφθηκε υπόψη και το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ