Κασελάκης: «Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Κασελάκης: «Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Τον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου σχολίασε ο παίκτης του Προμηθέα Πάτρας Λεωνίδας Κασελάκης.

Η αγωνιστική δράση στην Basket League συνεχίζεται μετά από την διακοπή για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με τον Ήφαιστο Λήμνου να υποδέχεται τον Προμηθέα. Έτσι, ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε την εν λόγω αναμέτρηση μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι η ομάδα της Πάτρας θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό της για να πάρει την νίκη στον αγώνα.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λεωνίδας Κασελάκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας

Επανερχόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής ομάδας, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηφαιστο Λήμνου, εκτός έδρας.

Ο βαθμός δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης είναι υψηλός, καθώς οι αντίπαλοί μας, ειδικά μέσα στην έδρα τους, είναι μια ιδιαίτερα δυνατή και μαχητική ομάδα.

Δυστυχώς, εγώ δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιτίας του τραυματισμού μου, όμως θεωρώ ότι ο Προμηθέας θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για το θετικό αποτέλεσμα, παρότι, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα απουσίαζαν και οι διεθνείς μας παίκτες από τις προπονήσεις.

Οφείλουμε να δείξουμε διάθεση και μαχητικότητα κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί, αλλά και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι στην τακτική που θα ακολουθήσουμε. Ο συγκεκριμένος αγώνας θέλει προσπάθεια και στα 40 λεπτά της διάρκειάς του. Ειδικά δε ο έλεγχος των ριμπάουντ μπορεί να μας δώσει τον ρυθμό που θέλουμε για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ο Ηφαιστος είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του, οπότε θα πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε εμείς.

Το μακρινό ταξίδι κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή κάθε ομάδας που πάει να παίξει στην Λήμνο, ενώ ο Ηφαιστος έχει και την αμέριστη στήριξη των ντόπιων φίλων του μπάσκετ που γεμίζουν το γήπεδο.

Ο Προμηθέας, κακά τα ψέματα, έχει καθιερωθεί, πλέον, ανάμεσα στις δυνατές ομάδες της Betshop Basket League και αυτό αποτελεί κίνητρο για κάθε ομάδα να θέλει να μας κερδίσει. Φυσικά και εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ