Ο Ζιάγκος θέλει Ινγκλις, αλλά…

Ο Ζιάγκος θέλει Ινγκλις, αλλά…

Σε διαδικασία αλλαγών έχει μπει ο Πανιώνιος μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ομάδας. Ετσι λοιπόν έχει προτείνει να αποκτηθεί ο Καρλ Ινγκλις. Πρόκειται για τον Καναδό σούπερ σκόρερ, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών θέλει ακόμα να αγωνίζεται. Ο Ελληνας […]

Σε διαδικασία αλλαγών έχει μπει ο Πανιώνιος μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ομάδας.

Ετσι λοιπόν έχει προτείνει να αποκτηθεί ο Καρλ Ινγκλις. Πρόκειται για τον Καναδό σούπερ σκόρερ, ο οποίος σε ηλικία 36 ετών θέλει ακόμα να αγωνίζεται.

Ο Ελληνας τεχνικός έχει συνεργαστεί μαζί του στην ΑΕΚ, τον ξέρει πολύ καλά και τον βοήθησε σημαντικά να κάνει βήματα μπροστά στην καριέρα του.

Πρότεινε στη διοίκηση να… ανιχνεύσει το έδαφος και να εξετάσει τις πιθανότητες που υπάρχουν να πάει στην «Πλατεία».

Βέβαια υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι Νεοσμυρνιώτες και σε αυτά που (συνήθως) ζητά ο παίκτης είναι μεγάλη.

Εκτός αν ο Ζιάγκος, που θα μιλήσει μαζί του σύντομα, καταφέρει και να πείσει για την προοπτική και τους στόχους του Πανιωνίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ