Καμπερίδης: «Στο ντέρμπι με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια»

Καμπερίδης: «Στο ντέρμπι με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια»

Στην προσέγγιση του αυριανού ματς (08/12, 5.30 μ.μ.) με την ΑΕΚ από την πλευρά του Άρη αναφέρθηκε ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ αύριο (08/12, 5.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betshop Basket League και θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη. Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των κίτρινων για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα του απέναντι σε αυτή της Αθήνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει σε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού και σε αδυναμίες, που παρουσίασε στους έως τώρα αγώνες. Ταυτόχρονα έπρεπε να καταφέρουμε μέσα από τις προπονήσεις και το φιλικό με τον Ηρακλή να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, το οποίο θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος στα κλεψίματα, τα οποία τα αξιοποιεί, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην επίθεση και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για σωστές επιθέσεις.

Θέλουμε πολύ τη νίκη και για να την πετύχουμε, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για κάθε κατοχή, παίζοντας προσωπική και ομαδική άμυνα και διεκδικώντας όλα τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ