Χρηστίδης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη»

Χρηστίδης: «Να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη»

Ο 20χρονος σέντερ του Άρη μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και ο Βασίλης Χρηστίδης, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε την δική του οπτική σχετικά με τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά το blog του Βασίλη Χρηστίδη στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα αρκετά ποιοτική, με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της και πριν διακοπεί η Basket League βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς ήταν αήττητη για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε στο διάστημα της διακοπής να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και είχαμε για μια βδομάδα την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Στόχος μας σε αυτόν τον αγώνα είναι να παρουσιάσουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και μας βοηθά να

έχουμε καλύτερη απόδοση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ