Περράκης: «Ομάδα με τεράστια ιστορία ο ΠΑΟΚ, πολύ σημαντικό ματς για εμάς»

Περράκης: «Ομάδα με τεράστια ιστορία ο ΠΑΟΚ, πολύ σημαντικό ματς για εμάς»

Ο Μιχάλης Περράκης μίλησε για τη σημασία του αγώνα με του Λαυρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με τεράστια ιστορία.

Το Λαύριο το μεσημέρι του Σαββάτου (08/12, 15:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον Μιχάλη Περράκη να μιλάει για τη σημασία του αγώνα και να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως μία ομάδα με τεράστια ιστορία και επισήμανε ότι οι παίκτες του Λαύριου θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να είναι πιο σκληροί από τους αντιπάλους του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Στο προηγούμενο μας παιχνίδι με το Περιστέρι κάνανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, δυστυχώς όχι τόσο καλή για να πάρουμε και τη νίκη.

Το Σάββατο επιστρέφουμε «σπίτι» μας να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία είναι ο ΠΑΟΚ.

Φέτος, όπως και τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες -κυρίως Έλληνες- οι οποίοι εκτός από ταλέντο έχουν και τεράστια εμπειρία στην κατηγορία.

Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και φυσικά να είμαστε πιο «σκληροί» από τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι για εμάς πολύ σημαντικό, το θέλουμε πολύ, το χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο και πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα δώσει το παρόν για να γίνει όπως πάντα, ειδικά στο γήπεδο μας, ο έκτος παίκτης»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ