Δίπλαρος: «Άλλο ένα ματς-τελικός κόντρα στον Κολοσσό»

Δίπλαρος: «Άλλο ένα ματς-τελικός κόντρα στον Κολοσσό»

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 8η αγωνιστική της Basket League και ο Νίκος Δίπλαρος τόνισε ότι το εν λόγω ματς θα έχει χαρακτήρα τελικού για τους «κυανέρυθρους».

Ως ακόμη έναν τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ο Νίκος Δίπλαρος του Πανιωνίου σε δηλώσεις που παραχώρησε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο γκάρντ των «κυανέρυθρων»:

Eίναι ένας ακόμα αγώνας με τον χαρακτηρισμό του “τελικού” για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που στοχεύει στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Αποκλειστικός στόχος μας είναι η νίκη, ακόμα και αν η εμφάνιση μας δεν είναι αυτή που θέλουμε και πρέπει να είναι.

Έχουμε προσαρμοσθεί άμεσα στην αλλαγή προπονητή και πιστεύω ότι το ίδιο έχει συμβεί από τον προπονητή με όλους τους παίκτες. Η ομάδα συνεχίζει στον δρόμο που έχει χαράξει και είναι προσηλωμένη στον επόμενο αγώνα της.

Ο Κολοσσός έχει μια νίκη και σίγουρα υπάρχει ισχυρό κίνητρο. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα και αντίθετα να έχουμε τον πρώτο λόγο στην έκβαση του αγώνα, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ