Αγγελάκος: «Στόχος μας να παρουσιάσουμε μία πιο βελτιωμένη εικόνα»

Αγγελάκος: «Στόχος μας να παρουσιάσουμε μία πιο βελτιωμένη εικόνα»

Ο 24χρονος γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, μίλησε για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανιώνιο.

Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενείεται από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος μίλησε για το ματς με τους «κυανέρυθρους», αλλά και την κατάσταση και τους στόχους της νησιώτικης ομάδας, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Αλέξανδρου Αγγελάκου:

Έτοιμοι για βελτιωμένη εικόνα

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Έπειτα από αρκετές ημέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση και μάλιστα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε σκληρά με τον νέο μας προπονητή και προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε και να εξοικειωθούμε στη φιλοσοφία του. Από την άλλη, πλέον έχουμε και ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, τον οποίο θα ήθελα να καλωσορίσω και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά από εδώ και στο εξής είναι να παρουσιάσουμε μία πιο βελτιωμένη εικόνα.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε στο παιχνίδι. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ