Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Χάρις, πρόβλημα και με τον Νταλό!

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Χάρις, πρόβλημα και με τον Νταλό!

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και πλέον η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Με πολύ σημαντικές απουσίες είναι πιθανό να παραταχθεί ο Αρης το Σάββατο (7/12) κόντρα στην ΑΕΚ, σε παιχνίδι που θα γίνει στο Παλέ για την 8η αγωνιστική. Ο Ραμόν Χάρις δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Εξάλλου, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπορίς Νταλό, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ramon Harris στο αυριανό (08/12, 17:30, ΕΡΤ2) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall», για την 8η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Αμερικανός forward δεν κατάφερε ούτε σήμερα (07/12) να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα (γαστροκνήμιο) του δεξιού του ποδιού. Ο Harris ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Boris Dallo αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και γυμνάστηκε κι αυτός μόνος του, ενώ έκανε και θεραπεία. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ