Σερέλης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι»

Σερέλης: «Δεν ήμασταν έτοιμοι»

Ο προπονητής του Λαυρίου μίλησε για την κακή συγκέντρωση των παικτών του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Σερέλης παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ και τόνισε: «Δεν ήμασταν πραγματικά έτοιμοι. Ότι κι αν κάνεις τακτικά, αν δε βάλεις δυνατά το σώμα σου δεν μπορείς να ακολουθήσεις το αντίπαλο. Αυτό φάνηκε από το 0-16 του ΠΑΟΚ και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ νωθρά δεν είχαμε καθόλου ενέργεια και κάναμε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει πολύ εύκολα το ματς.

Ενδεχομένως ο κόσμος να νομίζει ότι η ομάδα είναι ίδια με πέρσι ή όταν δεν κάνουμε τις νίκες όπως πρέπει. Το θέμα είναι πως είναι η ομάδα στο γήπεδο τι ενέργεια βάζει για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Ήμασταν ανέτοιμοι να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά ο χρόνος που θα επανέλθει ο Χαραλαμπόπουλος. Δεν περιμέναμε το Βασίλη για να παίξουμε σήμερα. Είναι καιρό έξω, προφανώς τον χρειαζόμαστε αλλά και χωρίς αυτόν δείξαμε ανέτοιμοι. Ήταν θέμα πνευματικής ωριμότητας.

Η νοοτροπία μας πρέπει να αλλάξει. Να μη μας παίρνει από κάτω. Πρέπει να περιμένουμε ότι οι αντίπαλοι θα είναι πολύ δυνατοί απέναντι μας. Προβλήματα τακτικά υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να γίνουμε πολύ πιο σκληροί από ότι είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ