Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από κάτω…»

Μποχωρίδης: «Να μην μας πάρει από κάτω…»

Το μήνυμα του Λευτέρη Μποχωρίδη μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του Άρη.

Ο Αρης έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει μία ακόμη ήττα. Μετά το τέλος του ματς, ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ήταν πρώτος σκόρερ του Αυτοκράτορα με 24 πόντους, έδωσε το έναυσμα της ανάκαμψης για τους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε: στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ξέραμε τι ματς είχαμε μπροστά μας. Πριν από το παιχνίδι ήμασταν σε δύσκολη ψυχολογική θέση και θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν μπήκα εόπως θέλαμε από την αρχή. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και στη μεγαλύτερη διάρκεια κυνηγούσαμε το σκορ. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε σαν ομάδα να μην μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε και ο κόουτς. Να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κόσμος. Να σηκώσουμε κεφάλι».

Για την πίεση και αν βαραίνει την ομάδα: «Μας βαραίνει όσο πρέπει. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας. Πολλές φορές παίρνει αυτός παραπάνω πίεση απ’ όση πρέπει. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για την εικόνα της ομάδας: «Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε κάποιους ρόλους για να είμαστε πιο παραγωγικοί. Πρέπει να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ