«Μπήκε» ο Παπαπέτρου, πρόβλημα με Λάσμε

«Μπήκε» ο Παπαπέτρου, πρόβλημα με Λάσμε

Ο 24χρονος φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον καρπό και προπονήθηκε κανονικά – Εκτός ο Γκαμπονέζος σέντερ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα (14/12, 21:30), για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το εντός έδρας παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα. Ο διεθνής άσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Ο 24χρονος φόργουορντ βρισκόταν στα… πιτς τις τελευταίες δύο εβδομάδες με πρόβλημα στον καρπό και είχε χάσει τα τελευταία ματς του Τριφυλλιού σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Πλέον, έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται από τον Πασκουάλ για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα.

Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με τον Στέφαν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε. Από εκεί και πέρα, θεραπεία έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με το Περιστέρι, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Οσον αφορά στον Ματ Λοτζέσκι, ο έμπειρος που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, νιώθει πλέον καλύτερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ