Υπουλος ο τραυματισμός του Αγραβάνη, θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες

Υπουλος ο τραυματισμός του Αγραβάνη, θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες

Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική αποκόλληση του εκφυτικού τένοντα - Θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών.

Η ατυχία χτύπησε για μια ακόμα φορά την πόρτα του Δημήτρη Αγραβάνη. Ο διεθνής σέντερ πάνω που είχε επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περσινή σεζόν, τραυματίστηκε ξανά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα.

Ο 23χρονος φόργουορντ την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία αριστερού ισχίου και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική αποκόλληση του εκφυτικού τένοντα της ευθείας κεφαλής του ορθού μηριαίου από την πρόσθια κάτω λαγόνιο άκανθο.

Είναι ένας ύπουλος τραυματισμός και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, η οποία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξει υποτροπή και γίνει ακόμα σοβαρότερος ο τραυματισμός.

Ο Αγραβάνης το επόμενο διάστημα θα πάει συντηρητικά και όπως προαναφέραμε η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού σε δύο εβδομάδες. Ο διεθνής άσος στάθηκε για μια ακόμα φορά άτυχος, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που θα τα παρατήσει. Θα δουλέψει σκληρά και θα επιστρέψει πιο δυνατός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ