Χρηστίδης : «Να μην τους αφήσουμε να επιβάλουν το ρυθμό τους»

Χρηστίδης : «Να μην τους αφήσουμε να επιβάλουν το ρυθμό τους»

Στην προσέγγιση που θα έχει ο Άρης στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα αύριο (15/12, 5.30 μ.μ.) στάθηκε ο νεαρός σέντερ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Προμηθέα αύριο (15/12, 5.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Betshop Basket League και θέλει πάση θυσία τη νίκη, όπως τονίζει στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Χρηστίδης.

Τα όσα αναφέρει αναλυτικά στο blog του ο Έλληνας σέντερ:

«Καλησπέρα φίλοι μου. Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δυο στο Basketball Champions League και ένα στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι στον μεταξύ μας αγώνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της με ικανούς Έλληνες, αλλά και ξένους παίκτες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο με ομοιογένεια, καθώς έχει τον ίδιο προπονητή με κι έναν κορμό από την περυσινή περίοδο.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις και μεγάλο βάθος πάγκου και πραγματοποιεί και φέτος μια αξιόλογη πορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, η οποία θέλουμε να συνδυαστεί με τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ