Τουπάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν γεμίσει το ΣΕΦ»

Τουπάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν γεμίσει το ΣΕΦ»

Στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στάθηκε ο Άξελ Τουπάν.

Την ατμόσφαιρα στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές σχολίασε ο Άξελ Τουπάν στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Κολοσσό για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων:

«Χθες δώσαμε μια μεγάλη μάχη κόντρα στην Αναντολού Εφές. Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη και την πήραμε! Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά την φέραμε εις πέρας!

Μου θύμισε λίγο την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όταν στο τρίτο δεκάλεπτο η αντίπαλός μας είχε βάλει μεγάλα σουτ και μας είχε αφήσει πίσω στο σκορ. Κόντρα στην Εφές, όμως, αντιδράσαμε πολύ καλά! Παίξαμε πιο επιθετικά και κερδίσαμε!

Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ χάρη στους φιλάθλους μας! Με δεδομένο ότι το γήπεδο δεν ήταν εντελώς γεμάτο, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν γεμίσει! Ειλικρινά ανυπομονώ να το δω αυτό!

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Επίσης, θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της! Ήταν μια σπουδαία βραδιά και για τα δύο τμήματα της ομάδας μας!

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από το τέλος του αγώνα με την Εφές, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να την αφήσουμε άμεσα πίσω μας και να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό στην Ρόδο και έχουμε λιγότερο από μία ημέρα για να προετοιμαστούμε.

Ξέρουμε πως μια εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι ποτέ εύκολη και επιπλέον ο αντίπαλός μας είχε πολύ περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί. Όμως, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του κόουτς να πάρουμε και αυτή τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ