Βασιλόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι με Πανιώνιο, θέλει προσοχή»

Βασιλόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι με Πανιώνιο, θέλει προσοχή»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Πανιώνιο και τόνισε πως είναι ένα δύσκολο ματς που θέλει μεγάλη προσοχή.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Πανιώνιο για την Basket League τονίζοντας πως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πρέπει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς με τους κυανέρυθρους λέγοντας πως είναι δύσκολο και ξεκαθάρισε ότι θέλει μεγάλη προσοχή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασιλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό κι ήταν κάτι που το θέλαμε. Το αποτέλεσμα βέβαια, δεν ήταν το επιθυμητό αλλά παλέψαμε επάξια κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και το λέω αυτό διότι ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει να παίζει καλό μπάσκετ. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες που διαθέτει, έχουν βρει τους ρόλους τους και δημιουργούν ένα επικίνδυνο σύνολο που θέλει μεγάλη προσοχή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί θα έχουμε πρόβλημα από την στιγμή που είναι μια ομάδα… εύστοχη. Θεωρώ πως αν παίξουμε σκληρά και δεν κάνουμε εύκολα λάθη, τότε το φινάλε της αναμέτρησης θα μας έχει βρει νικητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ