Τέλος ο Αγγέλου από τον Άρη!

Τέλος ο Αγγέλου από τον Άρη!

Με κοινή απόφαση διέκοψαν τη συνεργασία τους οι δυο πλευρές.

Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Βαγγέλης Αγγέλου. Η απόφαση για το «διαζύγιο» ήταν κοινή συναινέσει, καθώς η λύση της συνεργασίας προέκυψε μετά από συζήτηση του Έλληνα τεχνικού με τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος προπονητή των κίτρινων είχε προαναγγείλει χτες (16/12) ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, που αναφερόταν χαρακτηριστικά σε «κρίσιμες αποφάσεις ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα», μετά την έβδομη συνολικά φετινή ήττα σε εννιά ματς πρωταθλήματος.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να επιλέξουν τον προπονητή, στον οποίο θα δώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας. Τα ονοματα που ακούγονται είναι αυτά των Σούλη Μαρκόπουλο και Γιάννη Καστρίτη. Ο Μαρκόπουλος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το 2017 παραμένει χωρίς ομάδα, ενώ ο Καστρίτης αποχώρησε από την Κύμη στις 25 Νομεβρίου.

Συμφωνα με τις πληροφορίες, πιο κοντά στον Αρη βρίσκεται ο νεαρός τεχνικός που παράλληλα ειναι τεχνικός και της Εθνικής ομάδας U20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ