Λάνγκφορντ: «Δώσαμε απαντήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Λάνγκφορντ: «Δώσαμε απαντήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός έσωσε «απαντήσεις» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός στο παιχνίδι κόντρα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, καθώς σε σχεδόν 27 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 21 πόντους με 6/6 βολές, 3/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, συγκεντρώνοντας έτσι 32 βαθμούς αξιολόγησης, οδηγώντας την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στην νίκη, ενώ παράλληλα κέρδισε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Έτσι, ο Αμερικανός γκάρντ μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εξήγησε πόσο σημαντική είναι ανάδειξη του ως MVP αλλά παράλληλα μίλησε και για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής της Betshop Basket League για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Σημαίνει πολλά. Νιώθω ότι στον αθλητισμό, ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις μέσα σε μια μεγάλη ομάδα/οργανισμό και να καθιερωθείς στην πρώτη σεζόν. Τον δεύτερο χρόνο είναι πάντα πιο εύκολο επειδή ο παίκτης είναι εξοικειωμένος με όλα και με όλους. Για να μπορέσω να επιτύχω κάτι τέτοιο, ενώ βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο μέρος της πρώτης μου σεζόν εδώ, είναι κατά τη γνώμη μου κάτι αξιοσημείωτο».

– Θεωρείς ότι η εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ θα σηματοδοτήσει την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην πορεία του στην Ελλάδα και κυρίως στην Ευρωλίγκα;

«Σε αυτή την περίοδο της σεζόν χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερη θετική ώθηση ώστε να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να παγιδευτούμε. Απαντήσαμε, όμως, και εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

– Έχεις αγωνιστεί σε πολλά σπουδαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για το ελληνικό;

«Δεν έχω ολοκληρώσει μια σεζόν εδώ, οπότε δεν μπορώ να κάνω μια πλήρη ανάλυση. Θα πω, όμως, δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως οι 4-5 κορυφαίες ελληνικές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν με τις κορυφαίες 4-5 ομάδες οπουδήποτε στην Ευρώπη. Νομίζω ότι το είδαμε στο τουρνουά της Κύπρου πριν την έναρξη της σεζόν, όπου το κατέκτησε η ΑΕΚ. Το δεύτερο είναι ότι οι προπονητές εδώ είναι όλοι πολύ καλοί στην τακτική γεγονός που κάνει το κάθε ματς να μοιάζει με έναν ενδιαφέροντα αγώνα σκακιού. Αυτό είναι κάτι που μπορώ σίγουρα να εκτιμήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ