Τελεσίγραφο  Γιαννακόπουλου στους παίκτες: «Σοβαρευτείτε, θα λυθούν συμβόλαια»

Τελεσίγραφο Γιαννακόπουλου στους παίκτες: «Σοβαρευτείτε, θα λυθούν συμβόλαια»

«Γκάζια» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από την τεχνική ηγεσία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και τα… έψαλε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος και έστειλε σαφές μήνυμα στους παίκτες, λίγη ώρα μετά την απόλυση του Πασκουάλ.

«Ο προπονητής δεν είναι πλέον στην ομάδα. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις δικές σας ευθύνες. Σας στηρίζουμε, σας στηρίξαμε στις ήττες από τη Μπάγερν, από τη Ζαλγκίρις, από τις κακές εμφανίσεις, αλλά δεν σοβαρεύεστε.

Θέλω από εδώ και πέρα επτά ημέρες επί 24 ώρες να είστε αφοσιωμένοι και να δουλεύετε σκληρά. Η εικόνα σας είναι απαράδεκτη και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.

Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αρχίσω να κόβω συμβόλαια και δεν θα μπορείτε να παίξετε ούτε στο Γιούροκαπ!»,  ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του  Γιαννακόπουλου στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ