Τα σκάνδαλα στο Λούιβιλ με κοινό παρονομαστή τον φερόμενο ως νέο προπονητή του Παναθηναϊκού

Τα σκάνδαλα στο Λούιβιλ με κοινό παρονομαστή τον φερόμενο ως νέο προπονητή του Παναθηναϊκού

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι «χτύπησε» και στο ESPN προαναγγέλοντας τη συμφωνία του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας παράλληλα τα σκάνδαλα στο Λούιβιλ κατά τη διάρκεια της παρουσία του έμπειρου κόουτς εκεί!

Ο Αντριάν Βοϊναρόφσκι εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ σε ό,τι αφορά την πορτοκαλί θεά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λίγες στιγμές μετά το tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποκάλυψε τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό και στο ESPN. Επεκτείνοντας όμως το ρεπορτάζ του σχετικά με τον Ιταλοαμερικανό κόουτς.

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για επίσημη συμφωνία των δύο πλευρών για το υπόλοιπο της σεζόν, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα. Παράλληλα όμως γίνονται αναφορές σε σκάνδαλα με ιερόδουλες, εκβιασμούς, αλλά και δωροδοκία σε μια προσπάθεια παραγόντων και προπονητών, να πείσουν μεγάλα ταλέντα να δεσμευτούν με τα κολέγια στα οποία εργάζονται!

Πιο συγκεκριμένα ο 66 ετών, μάστερ του κολεγιακού μπάσκετ, Ρικ Πιτίνο, όπως αναφέρει το ESPN έχει πολλάκις εμπλακεί σε τέτοια σκάνδαλα περί χρηματισμού και εκβιασμών. Τελευταίο εξ’ αυτών στο Λούιβιλ, που του κόστισε και απόλυση!

Το FBI είχε διεξάγει έρευνα στο πανεπιστήμιο της πόλης, με τις μαρτυρίες και τις καταγραφές των τηλεφωνημάτων να υποδεικνύουν τελικά ότι ο κόουτς δεν γνώριζε τις… πληρωμές που έγιναν στην οικογένεια του Μπράιαν Μπόουεν με σκοπό να τον πείσουν να παίξει για την ομάδα.  H έρευνα του FBI ωστόσο που τάραξε το NCAA και έπληξε τη φήμη του Πιτίνο, στόχευε σε μια σειρά σκανδάλων στο Λούιβιλ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ιταλοαμερικανού κόουτς εκεί, συμπεριλαμβανομένης μιας έρευνας που αφορούσε στρίπερς και ιερόδουλες που επισκέπτονταν παίκτες της λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ