Επίσημο: Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Τέλος ο Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν και επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή.

Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη και η ήττα από την Ρεάλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η διοίκηση του Τριφυλλιού ανέλαβε δράση μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και «τελείωσε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ισπανό προπονητή.

Το βράδυ της Πέμπτης ήρθε η επιβεβαίωση του «διαζυγίου» με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να γνωστοποιεί με επίσημη ανακοίνωσή της τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή. Στην ανακοίνωσή τους οι Πράσινοι ευχαριστούν τον Πασκουάλ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον. Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο Ιβηρας τεχνικός: «Θα είναι πάντα ένας φίλος του Συλλόγου μας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ΚΥΡΙΟ Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία. Η διοίκηση της ΚΑΕ συμφώνησε με τον κ. Πασκουάλ πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Τσάβι Πασκουάλ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα δύο αυτά χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος του Συλλόγου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ