Σκουλίδας: «Η αλλαγή προπονητή στον Αρη σημαίνει πολλά πράγματα»

Σκουλίδας: «Η αλλαγή προπονητή στον Αρη σημαίνει πολλά πράγματα»

Ο παίκτης του Χολαργού έγραψε στον ΕΣΑΚΕ για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να νικήσει στο Παλέ τον Άρη.

Δύσκολη δοκιμασία για τον Χολαργό το Σάββατο (22/12, 17:30 ΕΡΤ2 LIVE), καθώς φιλοξενείται από τον Αρη στο Nick Galis Hall, με τους κίτρινους να «καίγονται» για τη νίκη.

Ο Διονύσης Σκουλίδας που έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην αλλαγή προπονητή στους κίτρινους και ανέφερε όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με μια νίκη από το Παλέ, που αν έρθει θα είναι τεράστια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Να μην χάσουμε καθόλου την συγκέντρωση μας

Γειά σας φίλοι μου

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα που σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε γιορτινές ημέρες και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη. Χαρούμενα Χριστούγεννα σε κάθε σπίτι…

Αυτή την αγωνιστική έχουμε απέναντι μας τον Άρη που μας υποδέχεται στο γήπεδο του! Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και μόλις ολοκλήρωσαν την αλλαγή προπονητή που αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα!

Σίγουρα οι παίκτες της ομάδας θα θέλουν να αποδείξουν στο νέο κόουτς και θα δώσουν σίγουρα τον καλύτερο εαυτό τους για να υποστηρίξουν αυτή την αλλαγή! Είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίζουμε εμείς ομάδα που έχει κάνει μια αλλαγή και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι να κερδίσουμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο Άρης μέσα στο γήπεδο και σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο. Οι Έλληνες παίκτες γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα την οποία θα αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε και δυο ξένους που έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Θα πρέπει να ελέγξουμε τον εαυτό μας και να μην χάσουμε καθόλου την συγκέντρωση μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ