Καστρίτης: «Τα παιδιά δίνουν το 100%»

Καστρίτης: «Τα παιδιά δίνουν το 100%»

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Χολαργό αναφέρθηκε με δήλωση του ο τεχνικός του Άρη.

Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Άρη αναμένεται να κάνει στην αυριανή αναμέτρηση με τον Χολαργό ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Έλληνας προπονητής εμφανίστηκε, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αντιμετωπίζουμε τον Χολαργό, μια ομάδα, η οποία μετά τα δυο τελευταία συνεχόμενα πετυχημένα αποτελέσματα, βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ, έχοντας τέσσερις νίκες και συνολικά στη χρονιά αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ. Είναι μια ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό τη συνοχή. Είναι πολύ συμπαγής και στις δυο πλευρές του γηπέδου και χαρακτηρίζεται από μια σταθερότητα, που τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικούν παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου μέχρι το τέλος των αγώνων.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, είναι πολύ ευχάριστο για μένα ότι αυτές τις τέσσερις μέρες που βρίσκομαι στο γήπεδο με τα παιδιά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δείχνουν ότι έχουν συνειδητοποιήσει επακριβώς τη σημασία αυτής της αναμέτρησης. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 100%, ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ