Άρης: Γουλιέλμος και Παπαγεωργίου παρουσίασαν τον Καστρίτη

Άρης: Γουλιέλμος και Παπαγεωργίου παρουσίασαν τον Καστρίτη

Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση των κίτρινων και μίλησαν στους παίκτες, ενώ παρουσίασαν τον νέο προπονητή, Γιάννη Καστρίτη.

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκαν την Παρασκευή (21/12) οι Δημήτρης Γουλιέλμος και Χάρης Παπαγεωργίου προκειμένου να παρουσιάσουν στους παίκτες τον νέο προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ εξέφρασαν στους αθλητές των κίτρινων ότι τους πιστεύουν, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι πλέον δεν θα δεχθούν δικαιολογίες.

Μάλιστα ζήτησαν μόνο νίκες στα προσεχή ματς, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Χολαργό στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Χάρης Παπαγεωργίου, πριν την έναρξη της σημερινής (21/12) προπόνησης, παρουσίασαν τον νέο προπονητή του ΑΡΗ, Γιάννη Καστρίτη στην ομάδα.

Ο Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας ότι από δω και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η ομάδα, όπως υπογράμμισε, θα πρέπει να πετύχει νίκες και μόνο νίκες, καταθέτοντας ψυχή στο παρκέ, ματώνοντας τη φανέλα και παίζοντας με καρδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ