ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός ο Γκος, αμφίβολος ενόψει Πανιωνίου

ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός ο Γκος, αμφίβολος ενόψει Πανιωνίου

Ο Αμερικανός δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση με τον Πανιώνιο.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανιώνιο, για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Οι Ασπρόμαυροι μετά την ήττα από την Βόννη για το Basketball Champions League έχουν επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους, με τον Φιλ Γκος να είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Αμερικανός δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Παράλληλα, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Μαργαρίτης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου έδειξε βίντεο στους παίκτες του και ανέλυσε την τακτική του Πανιωνίου, ενώ η αυριανή αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13:00. Το απόγευμα (18:00) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ