Ζιάγκος: «Είχαμε δυο πρόσωπα»

Ζιάγκος: «Είχαμε δυο πρόσωπα»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο ματς της Ρόδου.

Ο προπονητής Ρεθύμνου Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στα δυο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι και τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την καλή εμφάνιση και νίκη και συγχαρητήρια προσωπικά στον κόουτς Φλεβαράκη, για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του.

Η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, διαμετρικά αντίθετα σε θέματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και ανέβασε την επιθετικότητά της στην άμυνα και τη συγκέντρωσή της στο πλάνο και στα κομμάτια που θέλαμε να χτυπήσουμε την επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο, το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η χαώδης διαφορά στις δύο ομάδες σε θέματα ενθουσιασμού, διάθεσης, αποφασιστικότητας και ενέργειας. Αυτό αποτυπώθηκε στους 20 πόντους που έδωσε η ομάδα στον αιφνιδιασμό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς Φλεβαράκη».

Για το που θα κριθεί η παραμονή: «Δύο στοιχεία θα παίξουν ρόλο το ένα είναι το αγωνιστικό και το άλλο το εξωαγωνιστικό σκέλος.

Το εξωαγωνιστικό έχει να κάνει με τη συνέπεια, την σταθερότητα και την υγεία στο διοικητικό περιβάλλον. Στο αγωνιστικό, οι ομάδες που θα δείξουν συνέπεια στις αρχές της αποφασιστικότητας, της διάθεσης και της ενέργειας μέχρι το τέλος, θα μείνουν στην κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ