Καστρίτης: «Σκληρή ήττα, αλλά θα δουλέψουμε και στο τέλος θα πετύχουμε»

Καστρίτης: «Σκληρή ήττα, αλλά θα δουλέψουμε και στο τέλος θα πετύχουμε»

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για την ήττα από τον Χολαργό και στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, αλλά και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Αρη η εντός έδρας ήττα από τον Χολαργό με 59-58, για την 10η αγωνιστική της Basket League. Μια ήττα που βύθισε ακόμα περισσότερο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ψάχνει εναγωνίως τρόπο να βγει από την αγωνιστική κρίση. Ο τεχνικός του Αρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, αλλά και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αρης δέχθηκε μια σκληρή ήτα, αλλά άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οπωσδήποτε είναι μια σκληρή ήττα, βρίσκομαι μόλις τρεις μέρες στην ομάδα αλλά έχω να πω ότι σίγουρα δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος για το ταλέντο και την ποιότητα αυτής της ομάδας, αλλά εγώ βλέπω ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Είναι λογικό να στεναχωριέται και ο κόσμος μας. Οι πόντοι που δεχτήκαμε στην έδρα μας ήταν πολλοί, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλά λάθη και πολλά χαμένα ριμπάουντ. Όλα αυτά μεταφράζονται σε πολλή πίεση. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε και να δουλέψουμε πολύ αλλά και να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε.

Πρώτα απ όλα ο Άρης είναι Άρης και κανείς δεν δέχεται να χάνει μέσα στην έδρα του παιχνίδι. Άπαντες έχουν δίκιο να απαιτούν νίκες για τον Άρη. Ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε από μια και μόνο λεπτομέρεια να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ο καθένας για τον εαυτό του δίνει το 100% αλλά στο μπάσκετ μετράει και η ομάδα και η ψυχολογία. Ακόμα οι παίκτες πάρα την προσπάθεια που κάνουν δεν έχουν φτάσει το ταβάνι τους. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ