Χωρίς Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου

Χωρίς Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου

Οι δυο παίκτες είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Με δυο απόντες ξεκίνησε η σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν μπόρεσαν να κάνουν προπόνηση, καθώς ο πρώτος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

Ο δεύτερος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καρπό του δεξιού του χεριού και αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

Ασφαλώς το παιχνίδι έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας κυρίως λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα, που προέρχεται από ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο του αυριανού αγώνα θα διεξαχθεί η Γιορτή του Παιδιού, μια ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους.

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ με τις οικογένειές τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα εισιτήρια για όλα τα παιδιά κοστίζουν μόνο 1 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά και μόνο στα εκδοτήρια του γηπέδου! Ελάτε στο γήπεδο, δείτε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και απολαύστε τις εκπλήξεις που θα προσφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, ΟΠΑΠ.

Οι εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν από τις 19.00, θα λάβουν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο των κερκίδων, στο δεύτερο επίπεδο, στις θύρες 3, 7, 11, 13 και 15.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της παιδικής κερκίδας ΟΠΑΠ θα προσφέρει στα παιδιά face painting, διαδραστικά παιχνίδια, free style διασκέδαση, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακά κάλαντα. Κοντά τους θα είναι ο Mr. Green και οι Fan Patrol, που θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επίσης, η διεθνούς φήμης σαξοφωνίστρια, Yarden Klayman θα βρεθεί και την Κυριακή (23/12) στο ΟΑΚΑ ώστε να διασκεδάσει τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες! Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί πριν την έναρξη του αγώνα, από τις 20:15 έως τις 20:30 καθώς και στο ημίχρονο του αγώνα!

Τα εισιτήρια για τους γονείς και τους υπόλοιπους ενήλικες φιλάθλους τιμώνται προς 7 ευρώ + 3 ευρώ ενίσχυσης προς τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ενώ υπάρχουν και ορισμένα εισιτήρια που κοστίζουν 17 ευρώ + 3 ευρώ ενίσχυσης για τον Α.Ο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ