ΠΑΟΚ: Με τον Γκος στην Αθήνα, αλλά…

ΠΑΟΚ: Με τον Γκος στην Αθήνα, αλλά…

Ο Αμερικανός γκαρντ παρότι δεν προπονήθηκε συμπεριελήφθη στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (23/12, 17:00).

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/12, 17:00), για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Φιλ Γκος δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο, λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο, παρόλα αυτά συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους. Η συμμετοχή του στον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανέφερε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δείχνει πολύ καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, κερδίζει σχετικά εύκολα στο γήπεδό του και ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο τελευταίο, εκτός έδρας, παιχνίδι με το Περιστέρι. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλούς ξένους παίκτες και με τη βοήθεια του Νώντα Παπαντωνίου τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει ποιοτικά επίπεδο. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε έναν αγώνα εκτός έδρας και να καταφέρουμε να κλείσουμε την περίοδο αυτή, πριν από τις γιορτές με νικηφόρο αποτέλεσμα».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που «πέταξε» για την πρωτεύουσα, συμπεριλήφθηκαν οι: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιάνικ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλων Τσόχλας, Θοδωρής Ζάρας, Ουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ, Φιλ Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ