Γιάνκοβιτς: «Αποδείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ»

Γιάνκοβιτς: «Αποδείξαμε πως το θέλαμε πιο πολύ»

Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε για τη νίκη επί του Αρη, τονίζοντας ότι ο Χολαργός με σκληρή δουλειά και επιμονή θα πετύχει τους στόχους του.

Ο Χολαργός με μια επική ανατροπή πέρασε νικηφόρα από το Nick Galis Hall (59-58) και βύθισε ακόμα περισσότερο τον Αρη.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε για το «διπλό» της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η νίκη ήταν προϊόν ομαδικού αποτελέσματος και επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Χολαργός με σκληρή δουλειά και επιμονή θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη επί του Άρη είναι προϊόν ομαδικού αποτελέσματος, ο καθένας έκανε στον τομέα του πολύ καλά την δουλειά του, είναι μια σημαντική επιτυχία για τον Χολαργό, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικά, καθώς αυτές οι νίκες είναι που δημιουργούν καινούργιους παίκτες και φέρνουν νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ. Αντιπροσωπεύουμε μια καινούργια προσπάθεια με σκληρή δουλειά και επιμονή, θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές, όπως και για την διοίκηση είναι μια σημαντική επιτυχία, όμως τώρα προχωράμε παρακάτω…».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του Λυκογιάννη επέστρεψε από το -17: «Ήταν δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζαμε έναν μεγάλο αντίπαλο με ιστορία που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ο κόουτς μας είπε στα αποδυτήρια ότι είναι θέμα του ποιος θέλει πιο πολύ το ματς. Αποδείξαμε πως το θέλουμε πιο πολύ, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και το μέγεθος του Άρη. Είναι μια μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ