Παπαθεοδώρου: «Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα»

Παπαθεοδώρου: «Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, παρότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα στη Νέα Σμύρνη και επικράτησε του Πανιωνίου με 73-69, για την 10η αγωνιστική της Basket League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά έχει μάθει να ξεπερνάει τα προβλήματά της και σήμερα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει καλύτερο μπάσκετ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έπρεπε πραγματικά να έχουμε υπομονή για 40 λεπτά δεν ήμασταν και στην καλύτερη μέρα, προσπαθήσαμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας αλλά δεν τα καταφέραμε αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες: «Είμαστε συνηθισμένοι στην κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι δικαιολογία αυτό για το σημερινό».

Για τον Γκος: «Ο Γκος τις τελευταίες ημέρες δεν έκανε προπόνηση. Με τον Παναθηναϊκό δεν είχε κάνει προπόνηση ούτε και με τη Βόννη και για τον σημερινό αγώνα πάλι δεν είχε κάνει προπόνηση. Αλλά είμαστε μια ομάδα που πρέπει να ξεπερνάμε τα προβλήματα και σήμερα τα καταφέραμε σε μια δύσκολη έδρα».

Για τον στόχο της τετράδας: «Είναι ανοιχτό πρωτάθλημα με καλές ομάδες και μεγάλο ανταγωνισμό. Το επίπεδο θεωρώ ότι έχει ανέβει. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να φανούμε συνεπείς και ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ