ΑΕΚ: Στην 12άδα ο Ντούσαν Σάκοτα

ΑΕΚ: Στην 12άδα ο Ντούσαν Σάκοτα

Ο έμπειρος φόργουορντ πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης και θα αγωνιστεί κανονικά στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Καλαϊτζάκης αντί του τραυματία Λάνγκφορντ για το Τριφύλλι.

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα δίνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Λούκα Μπάνκι στον αγώνα με το Τριφύλλι θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος χθες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και σήμερα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα της Ενωσης. Το «κιτρινόμαυρο» ιατρικό επιτελείο έδωσε το πράσινο φως και ο έμπειρος φόργουορντ θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, η 12άδα της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Σάκοτα, Τσαλμπούρη, Ματσιούλις, Ράταν Μέις, Λαρεντζάκη, Μωραϊτη, Γκρίφιν, Σαντ Ρος, Ρογκαβόπουλο, Ρόμπερσον, Γιαννόπουλο και Χάντερ.

Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Τη θέση του στην 12άδα παίρνει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Αναλυτικά η 12άδα: Τόμας, Παπαγιάννης, Λάσμε, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ