Βόβορας: «Ο Πασκουάλ μας έκανε καλύτερους, νιώθουμε ευγνωμοσύνη»

Βόβορας: «Ο Πασκουάλ μας έκανε καλύτερους, νιώθουμε ευγνωμοσύνη»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό πρώην τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την ήττα από την Αρμάνι και διέλυσε με 111-79 την ΑΕΚ, για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Μετά την ευρεία νίκη του Τριφυλλιού ο Γιώργος Βόβορας, που εκτελεί χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ιβηρας είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και βοήθησε άπαντες στο «πράσινο» τεχνικό τιμ να γίνουν καλύτεροι προπονητές, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. «Νιώθουμε ευγνωμοσύνη, που είχαμε αυτή την ευκαιρία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μιλάω εκ μέρους όλων των συνεργατών του. Εκτός ότι μας έκανε καλύτερους προπονητές, γιατί είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, μας έκανε και καλύτερους ανθρώπους. Μας έκανε να δούμε από διαφορετική οπτική κάποια πράγματα στο μπάσκετ και στη ζωή. Άφησε έργο, πήραμε τίτλους. Τα προηγούμενα χρόνια παίξαμε καλό μπάσκετ. Φέτος είχαμε κάποια προβλήματα. Ήταν ένας προπονητής που έδωσε τα πάντα. Δούλεψε εκπληκτικά. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη, που είχαμε αυτή την ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ