Ο Αγραβάνης ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα!

Ο Αγραβάνης ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, πηγαίνει βόλτα στα μαγαζιά μαζί με to10.gr και φέρνει τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους συμπαίκτες του αλλά και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ημέρες γιορτινές έχουμε, δώρα αγοράζουμε, σίγουρα γυρνάμε τα μαγαζιά για να πάρουμε το οτιδήποτε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το ίδιο σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη φέτος. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, μας… αποκαλύπτει, τι θα αγόραζε στους συμπαίκτες του για να το βάλουν κάτω από το δέντρο τους μαζί με τα υπόλοιπα δώρα που θα έχουν ήδη μαζευτεί.

Ευρηματικός όπως πάντα, αιτιολογώντας του κάθε επιλογή, ο «Αγρα» παίρνει… σβάρνα κάθε μαγαζί και γεμίζει με δώρα τους παίκτες του Ολυμπιακού, τα οποία φέρουν την δική του υπογραφή.

Αναλυτικά οι επιλογές του Δημήτρη Αγραβάνη.

Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος: «Εύκολο. Θα του έπαιρνα μία χρυσή καδένα, γιατί από ότι βλέπω τα φοράει και τα υποστηρίζει τέτοια αξεσουάρ».

Βασίλης Τολιόπουλος: «Ένα ρολόι, γιατί δεν φοράει και πρέπει να βάζει για να έχει πιο πολύ στυλ. Το έχει ανάγκη…».

Άξελ Τουπάν: «Για αυτόν θα αγόραζα μία νέα βιντεοκάμερα, για να κάνει αυτές τις φωτογραφήσεις και τα βίντεο κλιπ που φτιάχνει, για να το ευχαριστιέται».

Βασίλης Σπανούλης: «Θα μίλαγα με την εταιρεία παπουτσιών του και θα του φτιάχναμε ένα παπούτσι με σκίτσα από το «La casa de papel» και θα αγόραζα στα παιδιά του τα καλύτερα skins στο Fortnite γιατί παίζουμε μαζί και τους κερδίζουμε όλους».

Γιάνις Τίμα: «Θα του έπαιρνα καπέλα γιατί είναι λάτρης…».

Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Εχω πολλά για τον Μίλου. Από την άλλη επειδή τον θέλω ήρεμο θα του έκλεινα ένα τραπεζάκι στον Οικονομόπουλο. Να ακούσει λίγη ελληνική μουσική, να χαλαρώσει, για να δει και τις ωραίες Ελληνίδες μας».

Γιάνις Στρέλνιεκς: «Θα του έκανα δώρο εισιτήρια για να πάει αυτός και η οικογένειά του σε κάνα χιονοδρομικό κέντρο, επειδή λατρεύει το χιόνι και είναι και Λετονός».

Σάσα Βεζένκοφ: «Θα του αγόραζα μία τηλεορασάρα μεγάλη 50-60 ιντσών, να βάζει τους αγώνες του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρωτάθλημα, και να απολαμβάνει τα bloopers του (γέλια)».

Γιώργος Πρίντεζης: «Μιας και πούλησε το Gtr θα του έπαιρνα ένα καινούριο σε μινιατούρα για να θυμάται τις παλιές εποχές που είχε σπορ αυτοκίνητο».

Κώστας Παπανικολάου: «Αυτό δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το βρω, αλλά θα του έφερνα μία αφίσα από τα «Φιλαράκια» με τις υπογραφές των πρωταγωνιστών τους γιατί έχει πάθει ψύχωση ξανά με αυτήν την σειρά και την βλέπει συνέχεια».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Σίγουρα το καινούριο I Phone γιατί το δικό του ήδη το έχει κάψει.. Χρειάζεται νέο…».

Γιώργος Μπόγρης: «Για τον Μπογρίνιο ε; Σίγουρα έναν καθρέφτη ολόσωμο, να τον βάλει στο σπίτι και να ρωτάει κάθε μέρα: “Ποιος είναι ο πιο όμορφος στην Ελλάδα” Και να απαντάει κι όλας: “Εγώ”».

Ζακ ΛεΝτέι: «Επειδή είναι πολύ απλός άνθρωπος και είναι πολύ χαλαρός, θα του αγόραζα μία αιώρα για την βάλει σπίτι, να κάθεται εκεί να ξαπλώνει και να βλέπει τις σειρές του».

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: «Επειδή έχει τρέλα και αυτός με την φόρμουλα, θα του αγόραζα το κάθισμα που έχω και εγώ για να παίζει στο Playstation που σίγουρα θα του αρέσει πολύ».

Ντέιβιντ Μπλατ: «Θα του έφερνα βιβλία για την ελληνική ιστορία γιατι τρελαίνεται για αυτήν. Γνωρίζει τα πάντα…».

Εμείς από την μεριά μας του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή τα παρκέ. Σύντομα, γιατί αυτό είναι και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του γίνει αυτήν την περίοδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ